Community Manager-uloga, zadaci i izazovi

Šta je Community Manager? Community Manager ili menadžer online zajednica svoju ulogu ostvaruje kroz tri bitne funkcije, a to su participacija, monitoring i animiranje online zajednici. Potencijal njegovog učešća u…

Continue Reading Community Manager-uloga, zadaci i izazovi

Vitalnost i bezbednost brenda

Pojava interneta je obeležila početak digitalne revolucije i informacionog vremena. Ovom opcijom smo dobili mogućnost da se povežemo sa potencijalnim klijentima i umesto bilborda i flajera prikažemo naše proizvode i brend na mnogo jednostavniji način. (више…)

Continue Reading Vitalnost i bezbednost brenda

Online prodavnica/online kupovina

Pojava online prodavnice se vezuje za kupovinu proizvoda putem interneta. U doba digitalizacije ovo je vrlo popularan i isplativ načun kupovine, kako za potrošače, tako i za preduzetnike. Online prodavnica omogućava različite načine plaćanja, što olakšava potrošačima da se brže opredele za ovaj vid kupovine. (више…)

Continue Reading Online prodavnica/online kupovina

Neverbalna komunikacija u poslovnom okruženju

Do sada je u našim blogovima bilo reči o tome kako se na klijente može uticati putem društvenih mreža, a kroz korišćenje jednostavnih psiholoških trikova koji često uključuju boje, koncept slike i kombinaciju elemenata. Danas pričamo o drugačijoj, neposrednoj formi komunikacije, koja uključuje direktnu vezu sa klijentom. Ipak, i takvu, direktnu vezu, danas interpretiramo kroz kontekst neverbalne komunikacije. (више…)

Continue Reading Neverbalna komunikacija u poslovnom okruženju

Zašto ne treba sponzorisati Facebook stranicu

Društvene mreže se razvijaju tako da što bolje odgovore na potrebe korisnika. Samim tim, ako želite da privučete veći broj korisnika na vaš profil ili sajt potrebno je pratiti postojeće promene. Facebook i Instagram postaju nezaobilazni u razvijanju sopstvenog brenda, samim tim nije čudno što se marketing stručnjaci najčešće bave strategijama ovih mreža. (више…)

Continue Reading Zašto ne treba sponzorisati Facebook stranicu

SEO optimizacija u 2019. godini

Približava nam se kraj 2018. godine, tokom koje smo se upoznali sa različitim izmenama kako na društvenim mrežama, tako i u okviru SEO strategija. Da bismo vas pripremili za predstojeću 2019. godinu, odlučili smo da ovaj tekst posvetimo novinama koje će sasvim sigurno uticati na rangiranje vašeg sajta i u 2019. godini. (више…)

Continue Reading SEO optimizacija u 2019. godini