usluge

Izrada onlajn prodavnice

Oblik
eCommerc Mockup
Bilo da prodajete proizvode ili usluge, Vaš web sajt treba da bude poput online izloga koji posetiocima nudi brojne opcije koje olakšavaju kupovinu i garantuju nezaboravno korisničko iskustvo bez obzira na uređaj sa kog pristupaju.

Jednostavna internet prodaja

Uz pomoć dobrog planiranja, organizacije i logistike pobrinućemo se da Vaša internet prodavnica bude jednostavna i pregledna za korisnike, tako da u svakom trenutku mogu pronaći ono zbog čega su došli.

Vaša briga je da snabdevate svoje mušterije proizvodima dok mi vodimo računa o korisničkom iskustvu na Vašem sajtu.

Naša web shop rešenja pružaju mogućnost menadžerima da lako upravljaju sistemom online prodavnice, bez obzira na veličinu vašeg poslovanja i plaćanja dodatnih usluga.

eCommerce

Sigurna online kupovina

Ljudi se teško odlučuju da ostavljaju svoje osetljive informacije na internetu, tako da u trenutku donose odluku o tome da li su transakcije na Vašem sajtu bezbedne ili nisu. Zbog toga je važno da Vaša internet prodavnica mora da bude zaštićena kako bi korisnici mogli da kupuju bez brige o bezbednosti svojih podataka i kreditnih kartica.

Kao deo svojih e-commerce usluga, svim klijentima preporučujemo upotrebu SSL sertifikata i HTTPS protokola za bezbednost internet prodavnice. Uz to što štite Vašu bezbednost i bezbednost Vaših mušterija, takođe pomažu i ukupni SEO Vašeg sajta.

Dodatne opcije internet prodavnice

Neke od mogućnosti naših internet prodavnica su: upravljanje porudžbinama i porezima, pravljenje kupona i popusta, uređivanje sistema plaćanja, kontrola inventara, prilagođavanje opcija za slanje i pakovanje i još mnogo toga.

Da biste dobili kompletan predlog Vaše internet prodavnice dovoljno je da zakažete sastanak i konsultujete se sa našim timom.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.