USLUGA - IZRADA ONLINE PRODAVNICE

Pravljenje online prodavnice - web-shop platforme

Kontaktirajte nas kako bi saznali cene izrade sajta za internet prodavnice standardne veličine sa običnim proizvodima, kao i cene ostalih usluga.

Laka online kupovina za Vaše posetioce

Bilo da prodajete proizvode ili usluge, Vašem web sajtu je potreban online izlog koji posetiocima nudi dosta opcija i dopušta da brzo i lako završe kupovinu online i zadovoljni napuste sajt.

Naša rešenja prilikom izrade internet prodavnice omogućavaju da postignete sve što Vam je potrebno za uspešno online poslovanje uz pomoć dobrog planiranja, organizacije i logistike. To znači da je Vaša briga jedino da snabdevate svoje mušterije proizvodima dok mi vodimo računa o korisničkom iskustvu na Vašem sajtu.

Zequester online prodavnica

Jednostavno upravljanje internet prodavnicom

Naša web shop rešenja pružaju mogućnost da bilo koji menadžer lako upravlja sistemom online prodavnice, bilo da je u pitanju mala startap kompanija ili velika korporacija, bez unajmljivanja dodatnih radnika i plaćanja dodatnih usluga.

Bilo ko sa osnovnim poznavanjem rada na računaru može naučiti da upravlja Vašom internet prodavnicom nakon prolaska obuke kod nas. Takav sistem Vam omogućava veliku fleksibilnost po pitanju upravljanja proizvodima, isplatama, marketingom i ostalim alatkama za poslovanje.

Izrada internet prodavnice pune mogućnosti

Neke od mogućnosti koje će Vam pomoći u online prodaji i lakom upravljanju online prodavnicom su: upravljanje porudžbinama i porezima, pravljenje kupona i popusta, uređivanje sistema plaćanja, kontrola inventara, prilagođavanje opcija za slanje i pakovanje…

PRISTUPAČNOST

Prihvataje svoje posetioce sa bilo kojeg uređaja pomoću sajta optimizovanog za mobilne korisnike. Naš dizajn i izgledi sajta odlično se prikazuju na svim uređajima, od računara do tableta i telefona.
Internet prodavnica

Bezbednost internet prodavnica

Najbolji način za dosezanje svojih mušterija online jeste e-commerce, ali Vaša internet prodavnica mora da bude zaštićena kako bi korisnici mogli da kupuju bez brige o bezbednosti svojih podataka i kreditnih kartica. Ljudi se teško odlučuju da ostavljaju svoje osetljive informacije na internetu, tako da u trenutku donose odluku o tome da li su transakcije na Vašem sajtu bezbedne ili nisu.

Kao deo svojih e-commerce usluga, veoma preporučujemo svim klijentima upotrebu SSL sertifikata i HTTPS protokola za bezbednost internet prodavnice. Uz to što štite Vašu bezbednost i bezbednost Vaših mušterija, takođe pomažu i za ukupni SEO Vašeg sajta.

Potrebna Vam je izrada internet prodavnice?

Ponudićemo Vam besplatne savete.

Radije biste da nas pozovete?

Pozovite nas na
+381 (0)60 537 24 26

Ili nam pošaljite poruku i mi ćemo Vam odgovoriti.