WEB DIZAJN I IZRADA SAJTOVA NOVI SAD

Pravimo web sajtove namenjene pretvaranju Vaših investicija u profit

Izrada sajtova - web dizajn Novi Sad

Kontaktirajte nas kako bi saznali cene izrade standardnih sajtova kao i cene ostalih usluga.

Planiranje i izrada nacrta sajta

Dizajniramo i stvaramo internet prezentacije koje su jednostavne za korišćenje i ne zastarevaju brzo. Trudimo se da ostanemo za korak ispred tako što pratimo trenutne trendove i predviđamo buduće, pošto je bitno odgovoriti na sadašnje zahteve tržišta, ali i graditi dugoročnu vrednost sajta za klijente i mušterije.

To postižemo pažljivim planiranjem i organizacijom Vaših planiranih sadržaja putem mokap nacrta i mapa sajta.

nacrt-sajta

Prilagodivi dizajn sajtova

Web sajtovima se već skoro dve decenije ne pristupa samo sa desktop računara. Sajtovi koje mi kreiramo automatski se prilagođavaju uređajima sa kojih im se pristupa, bilo da su to desktop, laptop, tablet ili pametni telefoni.

Naši prilagodivi web sajtovi dinamički menjaju veličinu prikaza svog sadržaja kako bi korisnici imali jednako lak pristup sa bilo kog uređaja.

Raznovrsnost rešenja - Izrada sajtova Novi Sad

Za svaki problem postoji više mogućih rešenja, stoga je važno ispitati i proveriti svaku mogućnost kako bismo mogli odabrati najbolje rešenje.

Za razvoj naših web sajtova koristimo različite tehnike i tehnologije, kao što su Bootstrap, UIkit, Joomla, WordPress, Magento, Prestashop i WooCommerce. Takođe, uvek se trudimo da optimizujemo stranice za relevantne ključne reči, kao što je ova stranica optimizovana za pojam izrada sajtova Novi Sad.

web design development

Zašto odabrati našu agenciju za web dizajn i razvoj?

Postoji velik broj web dizajn agencija i kao u svim vidovima poslovanja, potrebno je puno rada ukoliko želite da se istaknete u odnosu na svoju konkurenciju.

Naša težnja je da uvek pružimo maksimalnu vrednost klijentima za budžet koji su odvojili za svoj projekat. Svoj posao radimo temeljno i profesionalno, obraćamo pažnju na svaki detalj i spremni smo da uložimo i više vremena da nešto izvedemo na način za koji smatramo da je ispravan.

Razgovarajte sa nama

Voleli bismo da Vas saslušamo.
Pozovite nas na:
+381 (0)60 537 24 26

Pošaljite nam poruku

Ako želite da nam pošaljete poruku,
naš mejl je:
hello@zequester.com

Pratite nas

Pratite naš rad na društvenim mrežama:

Želite da razgovaramo o Vašem projektu?

Posavetovaćemo Vas kako da sprovedete svoje zamisli u delo na što efikasniji i bolji način.