usluge

Izrada web sajta

Oblik

Da biste postigli uspeh u online biznisu, morate se pobrinuti da Vaš sajt ide u korak sa tekućim trendovima i odgovara na izmenjene zahteve korisnika.

Kroz jedinstven i personalizovan pristup, naš tim radi dizajn sajtova koji su istovremeno moderni, intuitivni korisnicima i jednostavni za korišćenje. Pored toga, cilj nam je da sajt odgovara na sve potrebe Vaše ciljne grupe u pogledu funkcionalnosti i brzine.

Zahvaljujući poznavanju online tržišta i istraživanju Vaše ciljne grupe razvijamo Vaš sajt tako da pruža jedinstveno i jednostavno korisničko iskustvo. Proces razvoja sajta obuhvata pažljivo planiranje i organizaciju Vaših sadržaja putem nacrta i mapa sajta.

Responsive dizajn

Naša web rešenja dinamički menjaju veličinu prikaza sadržaja kako bi korisnici imali jednak korisničko iskustvo sa bilo kog uređaja, računara, telefona ili tableta. Za razvoj web sajtova koristimo najnovije tehnologije i softverska rešenja.

Višejezični sajtovi

Poslujete u više zemalja? Još jedna dodatna usluga kod izrade sajtova je multilingual opcija, odnosno mogućnost da Vaš sajt bude dostupan na različitim jezicima.

SEO - optimizacija sajtova

Sajtovi koje mi razvijamo su u potpunosti usklađeni sa principima i SEO smernicama, odnosno optimizovani za relevantne ključne reči, kako bi se pojavljivali na pretraživaču kada neko traži usluge koje nudite.

Rebrendiranje i održavanje sajtova

Pored kompletnog razvoja sajta, nudimo uslugu redizajna i kontinuiranog održavanja postojećeg sajta kako bi uvek bio u skladu sa najnovijim trendovima.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.