Izrada e-Learning platforme za učenje

Izrada online platformi za edukaciju sa ciljem učenja na daljinu

Šta je eLearning?

E learning (učenje na daljinu), je polje obrazovanja koje spaja edukaciju sa tehnologijom, sa ciljem da kroz njih prenese znanje učenicima kroz razne tipove medija bez obzira na udaljenost ili vreme. Ovakav vid učenja prisutan je već desetak godina, olakšano i pojačano korišćenjem uređaja informacione i komunikacione tehnologije.

eLearning

E learning platforme su budućnost obrazovanja

Ovakav vid edukacije je veoma popularan u svetu a njegova ekspanzija na Balkanu očekuje se u bliskoj budućnosti. Svaka edukativna ustanova trebala bi u svojoj ponudi da ima E learning sistem za učenje.

U potpunosti modernizovana učionica otvorena je 24h dnevno, što omogućava najefikasnije moguće iskorišćavanje vremena. Korisnici sami biraju kada i kako će pristupiti eLearning-u budući da imaju stalan pristup materijalima i nastavi.

Takođe, jedan od najvažnijih elemenata koje pružaju ovakve platforme jeste reporting tj. uvid u sve ocene polaznika, kao i njihove radove, napredak i aktivnosti na samom kursu.

Naša specijalnost

Kao neko ko se bavi web development-om i u koraku je sa svim trendovima, možemo se pohvaliti da nam je izrada online platformi za učenje na daljinu uska specijalizacija. Tehnologija koju koristimo u samoj izradi platforme jeste LearnDash. Naš cilj je da vam pružimo najpraktičnije rešenje i obezbedimo vam sve elemente neophodne za potpunu simulaciju nastavnog procesa.

Potrebna Vam je online platforma za učenje na daljinu?

Posavetovaćemo Vas kako da sprovedete svoje zamisli u delo na što efikasniji i bolji način.