usluge

Izrada eLearning platforme

Oblik
Mockup

E-platforme su budućnost obrazovanja! Da bi odgovorila na potrebe svojih polaznika, svaka edukativna ustanova trebala bi u svojoj ponudi da ima e-learning sistem za učenje.

Kada su u pitanju privatne škole već ima nekoliko škola koje su implementirale naše sisteme za učenje u svoj svakodnevni rad. Jedno od naših edukativnih rešenja je platforma Virtuelna učionica, koja se koristi u Privatnoj Gimnaziji Tvrđava i u drugim školama u regionu.

Jednostavno i moderno učenje

U potpunosti modernizovana učionica otvorena je 24h dnevno, što omogućava najefikasnije iskorišćavanje vremena i prilagođavanje učenja svakom polazniku. Korisnici sami biraju kada i kako će pristupiti učenju budući da imaju stalan pristup materijalima i nastavi.

Dodatni benefit ovakve platforme jeste izveštavanje, odnosno uvid u aktivnosti polaznika, kao i njihove radove, napredak i uspeh na samom kursu.

learndash

Tehnologija koju koristimo pri izradi e-learning platforme je LearnDash.

Primenom najsavremenijih tehnologija u ovoj oblasti težimo da pružimo najpraktičnija rešenja i obezbedimo sve neophodne elemente za kreiranje interaktivnih i zanimljivih kurseva.

Broj Vaših zaposlenih brzo raste? Naša personalizovana eLearning platforma Vam omogućava da standardizujete proces osposobljavanja novozaposlenih (onboarding) kako bi što pre mogli da se uključe u Vaš sistem poslovanja. Još jedan benefit ovakvog pristupa je i činjenica da obuka novozaposlenih ne oduzima vreme zaposlenima koji ih obučavaju, već svojim znanjem i iskustvom direktno doprinose razvoju Vašeg biznisa.

Ispring

Zvanični iSpring partner

iSpring je jedan od vodećih svetski provajder u kreiranju interaktivnih sadržaja za e-learning. iSpring pruža rešenja za onlajn korporativne obuke: od kreiranja interaktivnih sadržaja za učenje do njihove distribucije i praćenja rezultata. Kao ekskluzivni iSpring partner Zequester može da vam pruži stručne savete o iSpring proizvodima i ponudi iSpring softverska rešenja po isplativim uslovima i u skladu sa Vašim potrebama.

iSpring rešenja se široko koriste širom sveta od strane uspešnih kompanija kao što su Microsoft, Samsung, SAP, Boeing, Dell, Adidas, Sanofi, Procter & Gamble, Univerzitet Kalifornije u Berkliju i Univerzitet Stanford.

iSpring softver pomaže u ostvarivanju sledećih poslovnih zadataka:

  • Neometan prelazak na onlajn obuku

  • Automatizacija obuke zaposlenih

  • Smanjenje troškova korporativnih obuka

  • Obuka zaposlenih uz minimalne dodatne troškove

  • Poboljšanje učinka zaposlenih, uključujući udaljene radnike i filijale

  • Kreiranje sadržaja obuke

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.