UPOZNAJTE NAS

Nešto o Vama?

Budimo iskreni, niste došli ovde da biste zaista čitali šta imamo da kažemo o sebi. Ono što stvarno želite je da proverite da li smo odgovarajući partner za Vas.

Hajde da razgovaramo

Mi smo mali posvećeni tim ljudi koji veruju u vrednost poštenog rada, sakupljanje novih znanja i veština, zdravu komunikaciju i kreativno razmišljanje.
Naša strast i entuzijazam koji imamo prema poslu koji radimo doprinosi ukupnom kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Međutim, dosta je priče o nama!

Ono što nas zanima je da čujemo sve što možete da kažete o sebi, Vaše poslovne izazove i gde vidite da se nalazi budućnost Vaše kompanije. Voleli bismo da razgovaramo o Vašoj trenutnoj strategiji i planovima za brending i marketing. Želimo čak da slušamo i o dobrim ili lošim iskustvima koja ste imali sa prethodnim kreativnim agencijama, web developerima ili kompanijama za internet marketing.

NAŠE SEDIŠTE

Zequester
Reljkovićeva 73
21132 Petrovaradin, Novi Sad
Srbija

Naš cilj

Naš cilj je jasan – stvarati kompletna, interaktivna rešenja sa dobrim dizajnom koja pozitivno utiču na poslovanje naših klijenata. Stalno težimo da učinimo svoje proizvode idealnom kombinacijom izvrsnog dizajna i funkcionalnosti, sa zadovoljavanjem specifičnih potreba klijenata kao prioritetom.

Naša posvećenost

Svakom projektu pristupamo sa jednakom količinom entuzijazma i ambicioznosti. Svaku prepreku posmatramo kao šansu da unapredimo svoje znanje, a ne kao problem. Dovoljno smo skromni da budemo ponosni na svaki svoj projekat, bez obzira na to koliko je veliki ili mali, ali smo takođe sposobni da najveće projekte uspešno iznesemo do završetka.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako bismo odredili cenu za web sajt, prvo moramo da dobijemo odgovore na mnoga pitanja kojima se određuje koji tip sajta i koja je veličina projekta koji Vam je potreban. Zbog toga imamo pripremljen upitnik pomoću kojeg možemo utvrditi kakav sajt najbolje zadovoljava Vaše potrebe.

Naravno, nije od prevelike važnosti. Prilikom izrade sajtova nudimo visok nivo korisničke podrške svojim klijentima bilo gde da se oni nalaze. Većina naših klijenata bazirano je u Srbiji, ali takođe imamo i klijente iz celog sveta – trenutno je naš najveći klijent iz Kanade.

Specijalizovali smo se za stvaranje validnih poslovnih platformi i efikasnih i efektivnih poboljšanja imidža brenda putem pametnog fokusiranja na tržištu i individualno prilagođenih ciljanja publike za svakog klijenta pojedinačno

Iako smo najviše iskustva stekli u stvaranju sajtova u sektoru obrazovanja i industriji nameštaja, uživamo u tome da svoje usluge nudimo za sve tipove kompanija, prilagođene svim budžetima i sa velikim rasponom različitih zahteva. Jednostavno, posetite našu Portfolio stranu!

Najčešće koristimo: Joomla, WordPress, Prestashop, Bootstrap, UIkit

U principu, podršku pružamo samo za sajtove koje smo mi potpuno izrađivali od početka. Ovo nam dozvoljava da možemo 100% da stojimo iza svega što uradimo. Postoji mnošto rizika i komplikacija kada više različitih programera tokom vremena prepravljaju isti kod. Svakako, u najvećemo broju slučajeva je pravljenje novog sajta od početka na kraju manje skupo i brže rešenje od prepravljanja.

Da. U svojim ponudama redovno uključujemo i pisanje i prepravljanje sadržaja kao uslugu. Takođe možemo da Vam izradimo mapu sajta i pomognemo oko stvaranja osnovne strukture tokom stadijuma planiranja.

Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o tome šta Vam je potrebno. Možemo da Vaš postojeći sajt uzmemo kao osnov ili da Vam dizajniramo novi. Kako bilo, ponudićemo vam inicijalne troškove u besplatnom predlogu kako biste mogli da odlučite da li želite da nam postanete klijent.
Trebalo bi da bude poprilično jednostavno. Sve što nam je potrebno su detalji vaše trenutne web kompanije i pod čijom upravom se nalaze hosting i domen. Nakon toga možemo da ih kontaktiramo i uradimo sve u Vaše ime.
Na projektu se rad započinje posle datog depozita od 50%. Nakon prihvatanja dizajnerskog rešenja i pre prelaska na programiranje sajta naplaćujemo još 25%. Preostalih 25% preuzimamo nakon završetka svih planiranih radova i prilikom puštanja sajta u rad.
Standardni sajtovi prosečno zahtevaju oko 120 dana za postavljanje i izradu. Naši E-commerce sajtovi (online prodavnice) zahtevaju oko 160 dana. Ovi rokovi u velikoj meri mogu da variraju od projekta do projekta, u zavisnosti od obima posla i pojedinačnih potreba klijenta.
Ovo je odlično pitanje koje biste trebali postaviti svakoj kompaniji sa kojom planirate saradnju. Mnoge firme poslove prosleđuju frilenserima ili stažistima. Neke kompanije svojim klijentima daju malo pristupa za direktnu komunikaciju sa dizajnerima ili developerima. Naši klijenti sarađuju direktno sa nama. Koji član tima će to konkretno biti zavisi od zahteva projekta i od stadijuma u kojem se projekat trenutno nalazi.
Da. Možemo Vam pomoći da svoje fotografije nabavite preko stock agencije 123RF. Takođe imamo i fotografe i video snimatelje dostupne za izradu fotografija i video sadržaja za vaš sajt.
Vlasnik, Dragan Kovačević, od srednje škole ima takav nadimak i korisničko ime na raznim platformama. Pošto smo želeli da se ističemo kratkim imenom i rečju koja nema neko značenje na bilo kom jeziku, nije bilo teško napraviti tu odluku. Želeli smo da ta reč bude povezana sa nadprosečnim i izuzetnim i verujemo da to postižemo svojih radom.

Zakažite sastanak licem u lice

ZEQUESTER SERBIA

+381 60 / 537 24 26
+381 21 / 6431 553
Reljkovićeva 73
21132 Petrovaradin, Novi Sad