Usluge

Produkcija sadržaja za društvene mreže

Oblik

Hajde da vidimo ko ste vi i da li je naša usluga za vas!

Vi ste biznis koji želi da poveća svoje prisustvo na društvenim mrežama i poveća prodaju?

Naravno da znate da su TikTok, Instagram Reels i YouTube Shorts popularne platforme za dosezanje publike kroz kratak video sadržaj.

Ali ono oko čega vam treba pomoć je kako napraviti dobar video koji će dovesti do prodaje. Da li smo u pravu?

Kako vam mi možemo pomoći?

Znamo da je na društvenim mrežama kratak raspon pažnje, zbog čega se fokusiramo na kreiranje sadržaja koji privlači pažnju vaše publike i održava je angažovanom.

Šta to tačno znači?

Ukratko, napisaćemo scenario, snimićemo video kratkog formata, editovati i postaviti na društvene mreže.

Video će doći do prave publike, dobiti preglede, a samim tim će doći i do povećanja prodaje.

Zašto smo toliko ubeđeni da će kratak video format dovesti do povećanja prodaje?

Sarađujemo sa raznim klijentima od oblasti obrazovanja, do prodaje hrane. Naćićemo način da vaš proizvod ili uslugu predstavimo ciljnoj grupi na drugačiji način.

Znamo kako algoritam funkcioniše i načine da napravimo “udicu” koja će korisnike zainteresovati da nastave sa gledanjem videa. Prilikom izrade kratkog video formata target je kreativa. A u kreativi smo jako dobri.

Neki od naših radova

@sasalasazimnica Bili smo umorni od prodavnica sa nezdravim i veštačkim proizvodima, malim izborom i dosadnim popustima. Salaš je drugačiji! Mi se fokusiramo na proizvode koji će vas izgledom i ukusom podsetiti na delić detinjstva provedenog na selu. Osnovali smo Salaš sa jednim jednostavnim ciljem: pružiti domaće i zdrave proizvode pripremane na tradicionalan način, po povoljnim cenama. #salas #zdravahrana #domaćahrana #zdravzivot #tradicija #selo #grad #domaciproizvodi ♬ original sound - Sa salasa

Kako sarađivati sa nama?

Nakon što popunite kontakt formu, potrebno je da popunite upitnik kako bismo saznali što više informacija o vama. Poslaćemo vam ponudu, organizovati sastanak i finalizirati dogovor.

Ček, a cena?

Otvoreni smo i direktni, pa ni cenu nećemo kriti – usluga snimanje i montiranje videa za društvene mreže je od 9.700 dinara po videu.

Zadovoljni klijenti su naša najbolja referenca

Kontaktirajte nas

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.