SEO USLUGE

Optimizujte svoj web sajt

Kontaktirajte nas kako bi saznali cene standardne SEO optimizacije sajta, kao i cene ostalih usluga.

Brzina učitavanja sajta

Brzina učitavanja Vašeg sajta predstavlja bitan faktor za određivanje rankinga sajta na pretraživaču, tako da je ubrzavanje web sajta početna tačka za svaku optimizaciju.

Naše usluge obuhvataju potpunu analizu sadržaja, optimizaciju slika, smanjivanje broja zahteva prema serveru, optimizaciju koda stranice, čime se dobija ubrzanje Vašeg sajta i porast ranka u pretraživaču.

SEO Zequester

Prilagodivi web sajt lak za korišćenje

Kada korisnici dođu na Vaš web sajt, očekuju da sadržaji koje žele budu lako dostupni i upotrebljivi sa svakog uređaja. Ako postoje komplikacije, posetioci će odustati i otići na drugo mesto.

Naše usluge Vam mogu pomoći da učinite svoj sajt lakšim za navigaciju, jednostavnijim za korišćenje i jednako interesantnim Vašoj publici na računarima, tabletima i telefonima, što povećava interakciju korisnika sa vašim sadržajima i čime će vam se smanjiti bounce rate sajta.

Originalni sadržaji zanimljivi korisnicima

Sadržaj koji nudite posetiocima na Vašem sajtu predstavlja najbitniji činilac za postizanje visokog rangiranja web sajta u rezultatima pretraga. Ciljanje svoje publike sadržajima koji će im biti korisni i vredni povećaće Vam broj poseta, zadržavanje posetilaca na sajtu i broj ponovljenih poseta.

Strategija koju Vam mi možemo stvoriti dovodi veći broj posetilaca pomoću pametnog ciljanja ključnih reči i stvaranja sadržaja koji se ističe i inspiriše ljude da Vaš sajt ponovo posete.

Stvaranje kvalitetnih backlinkova

Vaši posetioci dolaziće brže i češće do Vašeg sajta ako Vas mogu pronaći i pristupiti Vam sa različitih mesta na internetu, i pretraživači su uvereniji u kvalitet Vašeg sajta kada postoje veze ka Vašem sajtu sa drugih pouzdanih web prezentacija.

Stvaranjem dobre, legitimne strukture, uvezivanjem određenih delova Vašeg sajta sa relevantnim i značajnim linkovima sa tematski bliskih sajtova i uklanjanjem linkova ka Vašem sajtu sa negativnih i štetnih izvora možemo Vam pomoći u građenju kvalitetne strukture backlinkova.

Razgovarajte sa nama

Voleli bismo da Vas saslušamo.
Pozovite nas na:
+381 (0)60 537 24 26

Pošaljite nam poruku

Ako želite da nam pošaljete poruku,
naš mejl je:
hello@zequester.com

Pratite nas

Pratite naš rad na društvenim mrežama:

Potrebna Vam je optimizacija web sajta za pretraživače?

Ponudićemo Vam besplatne savete.