Izrada višejezičnog sajta

Budite prisutni u celom svetu

icon

Zašto je važno imati višejezičan sajt?

Ranije, preduzeća su bila ograničena na poslovanje samo sa ljudima koji žive ili se nalaze u blizini. Zahvaljujući internetu, danas preduzeća svih oblika i veličina imaju priliku da prodaju svoje proizvode i usluge ljudima u gradu pored, ali isto tako i na drugom kraju sveta. Veb pruža neverovatne mogućnosti za povećanje prihoda i povećanje profita. Međutim, da bi se maksimizirao doseg, organizacije moraju misliti i izvan komunikacije samo na svom maternjem jeziku.

Važna činjenica jeste, da je ključ uspeha mnogih organizacija danas sposobnost komuniciranja na više od jednog jezika sa svojim klijentima. Vaš sajt je savršeno mesto za početak. Postoje mnoge koristi od postojanja višejezične veb stranice.

Višejezični sajt može pretvoriti posetioce u lojalne klijente

Naravno, ne radi se samo o tome da se ljudi ubede da posete Vaš sajt, već o pretvaranju tih posetilaca u lojalne klijente. Da li ste znali da imate samo nekoliko sekundi da privučete pažnju posetilaca i pretvorite ih u potencijalne klijente? Istina je! Većina posetilaca napušta sajt negde posle posete koja traje između 0-8 sekundi. To znači da vaš sadržaj treba da bude zanimljiv i, što je još važnije, precizno preveden.

Verovatno ste potrošili dragoceno vreme i novac čineći sadržaj vašeg sajta neverovatnim, pa je od vitalne važnosti da to učinite i kada prevodite stranice na druge jezike.

Mi smo sertifikovana WPML agencija

Možda ste naišli na alate za automatsko prevođenje ili dodatke na Internetu. Oni su jeftini i jednostavni, ali nažalost ne mogu garantovati jezičku ispravnost lokalizacije sajta.

Tu smo da vam pomognemo da koristeći sve mogućnosti online sveta unapredite svoj biznis u različitim segmentima poslovanja i podignete ga na viši nivo, daleko od svoje konkurencije. S obzirom da smo  sertifikovani od strane WPML (WordPress Multilingual Plugin), najpoznatijeg i najboljeg WP plugin-a za višejezične sajtove, ne morate sumnjati u naš kvalitet prevoda vašeg sadržaja, i u odluku da dosegnete globalno tržište i maksimizirate svoje poslovne prilike. 

 

Multilingual WordPress

Potreban Vam je prevod?

Pomoći ćemo vam da sprovedete svoje zamisli u delo na što efikasniji i bolji način.